My Yard Formart S

My Yard Formart S

€ 1.197,90

My Yard Formart S

€ 1.197,90

FORMART S

Is de eerste desktop vacuümvormer met een ingebouwde industriële vacuümpomp. Zet uw ideeën betaalbaar om in werkelijkheid!

Voor ontwerpers en kleine bedrijven

  • Dankzij de ingebouwde vacuümpompen van industriële kwaliteit, gecombineerd met een intelligente besturing, kun je de vacuümdruk nauwkeurig instellen zonder creatieve details los te laten.
  • Kwartsverwarmingsbuis van industriële kwaliteit, verwarmingssnelheid is 3 keer sneller dan bij anderen! Het verwarmingselement biedt een uitstekende temperatuuruniformiteit en zorgt voor de beste vormkwaliteit.
  • Veelzijdig voor alle vaardigheidsniveaus - Intuïtieve bediening en aanpasbare instellingen maken Formart S het perfecte gereedschap voor zowel beginners als doorgewinterde professionals.
  • Dankzij de complete ingebouwde materialendatabase is het eenvoudig om te creëren, ongeacht of u de MY YARD materialen gebruikt of niet.
  • Safety quick-lock frame - 's Werelds eerste vacuümvormmachine met veiligheidscertificaat voor huishoudelijke apparatuur en ons gepatenteerde dubbele-sluitframe voor een stevige grip op kunststofplaten. Magnetische klemmen zorgen voor stabiliteit op het blad en je kunt het frame eenvoudig op elke hoogte vastzetten met een draaibeweging. Geen brandwonden of geknelde vingers meer.
  • Ultracompact - De FORMART S is gemaakt voor A4-kunststofplaten en heeft een vormoppervlak van 260 x 168 mm, wat een aanzienlijk werkoppervlak in een klein pakket oplevert.

Levering 3-5 werkdagen!!